Voor vrouwen

Boost your feminine presence!

“You know what’s the issue is with this world? Everyone wants a magical solution to their problem, and everyone refuses to believe in magic.”

– Alice in Wonderland –

‘The Sacred Feminine’ gaat voor mij over de enorme kracht die besloten ligt in ons lichaam.

En het vermogen dat daarin aanwezig is om te weten via intuïtie, het lichaam te openen voor alles wat er is, het lichte en donkere, te creëren vanuit leegte en te helen door volledig te verbinden. En over de magie die dat kan brengen in ons leven en het leven van anderen, als we volledig in deze kracht durven te staan.”

Levenskracht

Als we ergens de geest van krijgen dan geeft dat energie! Je wordt gepakt, geraakt, bewogen. De vrouwelijke weg is dit volledig te ervaren. Zo ook als iemand je iets zegt wat negatief raakt. Ook daar zit energie. Vaak mijden we het pijnlijke en onbekende, maar daarin zit juist het nieuwe. Het vermogen te blijven bij wat ongemakkelijk is, kan uiteindelijk nieuwe ingangen geven tot groei. Brene Brown (De kracht van kwetsbaarheid, 2006) spreekt hierover als ze zegt dat kwetsbaarheid tevens de ingang is voor het voelen van geluk. Open zijn, aanwezig in je lichaam, betekent: nare dingen kunnen voelen, én ook de fijne! Dat is het leven. Alles is het leven. Iets daarvan afsluiten is als een beetje doodgaan. Toelaten, naar je hart luisteren is spannend, én daar zit precies de levenskracht!

Creatiekracht

Levenskracht is energie in beweging. Creatiekracht! Het nieuwe kan ontstaan door durven het niet te weten. Zoals kunstenaars. Door het mysterie toe te laten. Je durven overgeven aan het lichaam. Veerkracht is niet dat je niks negatiefs meer tegenkomt, maar het kunnen toelaten en gebruiken van wat op je pad komt om er wijzer van te worden. Ook al begrijp je er niks van. Bewustzijn vergroten. Includeren. Steeds meer zien en ervaren: levenswijsheid. Je eigen heler te zijn.

Meer informatie

Meer weten? Bel me op 06-51095222, mail me op mail@vivianvandehoef.nl of stuur een bericht met het formulier.

11 + 7 =