Individuele coaching

Meer energie, levenskracht, zelfexpressie door Feminine Empowerment

“Je hoeft niks te worden, je bent er al.”

Ervaar jij spanning,
stress of onrust?

 • Ben je streng tegen jezelf?
 • Voel je je moe, maar weet je niet hoe je rust kunt vinden?
 • Wil je weten hoe je eigen grenzen beter kunt bewaken?
 • Zou je jezelf wat meer willen uitspreken?
 • Is alles goed, maar ben je toch niet tevreden?
 • Verlang je naar meer genieten, meer ontspanning en creativiteit?

Wat als…

Wat als alles wat je tegenkomt materiaal is voor het versterken van je levenskracht en energie? Alles wat inspireert, maar ook alles wat irritant is, pijn doet of ander ongemak veroorzaakt. Op het eerste zit je waarschijnlijk wel te wachten, op het tweede misschien wat minder. We open ons voor de mooie dingen en sluiten voor het ongemak. Heel effectief vaak, behalve wanneer dat niet meer zo is. :+)

Methode

Feminine empowerment is de kracht om aanwezig te blijven bij wat er is. Niks uit te sluiten, te vertragen en evenveel ruimte te geven aan je hoofd, als aan je lichaam en je emoties. Uitlijnen noem ik dat. Discomfort en ongemak zijn signalen dat iets niet meer klopt voor jou, (dat iets uit de lijn is: het denken klopt niet meer bij het gevoel) voor wat ‘waar’ is voor jouw systeem, jouw ego-constructie. Je bent toe aan groei, aan het verruimen van je bewustzijn: aan leren! En daarmee dus meer jezelf worden, dichter bij jouw waarheid komen. 

The cure for pain is in the pain.

Rumi

Reboot!

We zijn bijna altijd op weg ergens naar toe. Onze dagen zijn vol gepland en gericht en dat maakt moe. We nemen weinig tijd om te niksen, vullen de tijd met onze telefoons en social media. Veel in het hoofd, veel prikkels. Er is geen tijd om te voelen. Vooral in zakelijke omgevingen is dat vaak zo. Met als resultaat: vermoeidheid, stress, slechts slapen, onrust, gevoel van moeten doorzetten, volhouden.

Ervaring toelaten

Wat als de antwoorden in je zitten en je alleen maar hoeft te luisteren naar je lichaam voor meer energie! Dit is de natuurlijke leiding die in je zit. Want vermoeidheid helpt je terug naar het uitrusten. Behalve als je hoofd het daar niet mee eens is en je alleen daar naar luistert. Feminine empowerment gaat over de ervaring toelaten, hier en nu. Dan ontmoeten we de patronen waar ons denken op gebaseerd is. En de gevoelens die daarbij horen. Door alles serieus te nemen en toe te laten, kunnen we checken of dit nog wel klopt en eventueel de oude waarheid her-programmeren. Door ons mentale lichaam even belangrijk te maken als ons emotionele lichaam en fysieke lichaam, kan de levenskracht weer vrij stromen en ervaren we mentale helderheid, emotionele stabiliteit en vitaliteit.

Dus…

 • Ervaar jij spanning, stress of onrust?
 • Ben je streng tegen jezelf?
 • Voel je je moe, maar weet je niet hoe je rust kunt vinden?
 • Wil je weten hoe je eigen grenzen beter kunt bewaken?
 • Zou je jezelf wat meer willen uitspreken?
 • Is alles goed, maar ben je toch niet tevreden?
 • Verlang je naar meer ontspanning en creativiteit?

Neem hieronder contact met mij op.

Plan hier je gesprek

Ben je geïntereseerd om individueel door mij gecoacht te worden?
Bel me op 06-51095222, mail me op mail@vivianvandehoef.nl of stuur een bericht met het formulier.

7 + 10 =