Over Vivian

Meer energie, levenskracht en zelfexpressie door feminine empowerment!

‘Mastery is a road of a million lessons’

Mat Kahn

Mind & Body

Op school was ik een slim kind; een denker. Dat werd erg gewaardeerd, maar ik ging daar niet echt van ‘aan’. Maar mijn lichaam induiken heb ik altijd heerlijk gevonden! De ene keer vanuit de expressie: toneel spelen of dansen, dan weer vanuit het naar binnen keren: in therapie en yoga. Mijn doel is steeds voller te durven en kunnen leven! Met alles wat er is. En daar anderen mee te inspireren en in te begeleiden.

Wijsheid

Als we ons denken, onze emoties en lichamelijke ervaringen aan elkaar kunnen koppelen dan huist er zoveel wijsheid in ons. Ik ben telkens nog verrast over de inzichten die dat geeft. We leven veel te veel in ons hoofd! In mijn coaching en trainingen hoop ik dat mensen ervaren hoe prachtig wijs ze zelf zijn. Dat vraagt om stil te staan. Het lef hebben om ‘niet te weten’; maar te luisteren naar ons lichaam, aanwezig te zijn. Best spannend soms omdat we niet weten wat zal komen. Het onbekende geeft spanning. Maar bewegen op die rand tussen weten en niet weten geeft vooral energie en levenskracht!’

Opleidingen

Al ruim 20 jaar ben ik coach en trainer voor meer ‘levenskracht en zelfexpressie’ in het bedrijfsleven, daarnaast ben ik yogadocente, ondernemer, danseres en moeder. Ik studeerde o.a. Communicatiewetenschap aan de UVA, deed een coach-opleiding aan de School voor Coaching en leerde kunstzinnig dynamisch coachen bij de Tiki in Breda. Verder volgde ik: de Enneagram Teachers Training in San Francisco, een yoga teachers-training aan het Kripalu Yoga Institute in Amerika, een Dansexpressie opleiding in Amsterdam en momenteel verdiept ik mij in Psycho-Energetica (PSEN) in Barcelona. Daarnaast heb ik een jaaropleiding over ‘feminine empowerment’ gedaan bij Kaouthar Darmoni. Al deze ervaringen en invalshoeken vind je terug in mijn manier van werken.

Meer informatie

Meer weten? Bel me op 06-51095222, mail me op mail@vivianvandehoef.nl of stuur een bericht met het formulier.

4 + 11 =