Energie-werk 

Individuele coaching

“Je hoeft niks te worden, je bent er al.”

Energie voelen

Of je moe bent of fit, dat kunnen de meeste mensen wel voelen! Maar toch voelen sommige mensen dat niet en krijgen een burn-out. Het lichaam geeft uiteindelijk aan dat iets niet ‘heel’ is, maar uit balans. Hoe dieper, verfijnder we leren voelen, hoe eerder we een disbalans kunnen herstellen en hoe vitaler we zijn.

Energie voelen, dat lijkt soms hocus pocus, maar hoe meer je oefent, ervaart en snapt, hoe concreter het wordt. Alles wat we niet kunnen begrijpen met het hoofd noemen we mysterieus. En dat werd vroeger vaak aan vrouwen toegeschreven. Maar ‘begrijpen’ kan ook met het lichaam. Je kunt het dan soms niet uitleggen, maar toch is het zo helder als wat voor jou. Leren waarnemen en voelen zonder oordeel, zonder er iets van te vinden, dat op zich geeft al heling. Je benadert jezelf zoals het is (als geheel) en niet zoals je wilt of vindt dat het zou moeten zijn (een deel).

Psycho-energetica

Psycho-energetica gaat over het leren werken met energie. Het is een vorm van diepte-psychologie, waar je de energie van je lichaam leert verbinden met je psyche. Door in je lichaam alles precies zo te ervaren als het er is, kan energie gaat stromen waar die voorheen vast zat. En zo kunnen onbewuste gevoelens of herinneringen naar de oppervlakte komen en doorleeft worden. Het hele lichaam vitaliseert! Daardoor kom je dieper in contact met jezelf en met anderen. Dit volledig aanwezig zijn in het hier en nu, mindfull en embodied, noemen we ook wel ‘presencing’. Dit is de basis van de energie-sessies. Als coach geeft je de ervaring van een helende aanwezigheid.

3 V’s

In deze coach-sessies leer je over de kracht van aanwezigheid en het toelaten van stilte. De nadruk ligt op 3 V’s van de Feminine Empowerment methode:

  • Vertragen en vertrouwen

  • Verwonderen en verduren

  • Verlevendigen!

Zie ook www.psentraining.com

The cure for pain is in the pain.

Rumi

Geintereseerd in een energie-sessie of workshop?

Bel me op 06-51095222, mail me op mail@vivianvandehoef.nl of stuur een bericht met het formulier.

12 + 8 =