Testimonials

Wat anderen zeggen over mij

Ik zie Vivian als een vrije vrouw. Puur & zuiver in haar waarnemingen, onbaatzuchtig.

Wat een rollercoaster op sommige momenten. Confronterend maar zo opbouwend, meelevend en waardevol, geef jij deze training. Jij laat iedereen juist in zijn of haar kracht floreren. Je ervarenheid met als toevoeging je oprechtheid als coach trainer, draagt bij aan het succes van de training. Voor mij was het een stevig en zwaar programma, maar elke keer als ik van de training naar huis reed leek het wel alsof ik vloog. Ik voelde me zo bevrijd van bepaalde patronen en alles zo herkenbaar in de dagelijkse orde van de dag. 

Dorothé

Ik heb het genoegen gehad begeleid te worden door Vivian, zowel in groepssessies als in de vorm van 1 op 1 coaching.

Dankzij Vivian heb ik inzicht gekregen in hoe mijn jeugdjaren mij gevormd hebben en daarmee ben ik bewust geworden van mijn mechanismes, patronen maar vooral ook van de alternatieven die er zijn. Ook heeft zij mij begeleid in de heling van verdriet en gemis.

Het bijzondere en mooie aan Vivian en haar aanpak voor mij, is dat het inzicht en de heling niet alleen maar door middel van woorden en praten plaatsvindt. Juist is er veel ruimte voor stilte, kijken, tekenen en vooral voelen, zonder dat dit zweverig wordt. Daarmee helpt Vivian mij het denken en het hoofd over te slaan en direct tot de kern te komen. Dit is voor mij een enorme stap, omdat dat wat ik te doen heb, niet op te lossen is door het te bedenken, maar juist door het te voelen, erbij te zijn en te doen. Ik ben Vivian daar ontzettend dankbaar voor.

Jan

“Jouw woorden en toon maken het makkelijk voor me wat je zegt binnen te laten en houden me bij de les. Ik heb het onderscheid tussen storm om me heen en stilte in mij, mogen ervaren. Alsof ik terugga naar mezelf, met mijn bekken en mijn wervelkolom als richtpunten daarbij. Dat brengt rust en vertrouwen. Vertragen helpt, bij de emotie die opkomt blijven, in plaats van doorschieten in analyseren, oorzaak zoeken, (ver)oordelen, anders kom je weer in de storm en daar loop ik op leeg. Soms is het begrip er wel [in mijn hoofd], maar kan ik het nog niet toepassen [ervaren in mijn lichaam]. Jij liet me ervaren, wat je bedoelde.”

Marjan

Ik kijk met veel voldoening terug op mijn traject met Vivian. Vivian ziet je echt en weet door te dringen tot je kern. Door de juiste vragen te stellen, maar ook door af en toe juist niks te vragen en stiltes te laten vallen. Vivian werkt heel erg vanuit intuïtie en gevoel, wat ik soms confronterend vond, maar ook spannend en onwennig, aangezien ik in een omgeving werk waar dat niet heel gebruikelijk is. Ze laat je bijvoorbeeld heel bewust luisteren naar je lichaam, iets wat ik niet echt gewend ben. Maar juist haar methodes en het feit dat je uit je comfortzone wordt gehaald, hebben mij veel inzichten en leermomenten gebracht. Vivian creëert een veilige en vertrouwde omgeving, die maakte dat ik mij durfde open te stellen. 

Simone

Ik zie Vivian als een vrije vrouw. Puur & zuiver in haar waarnemingen, onbaatzuchtig. Trouw aan zichzelf, trouw aan de bedoeling. Ik ken Vivian als collega en merk telkens weer hoe haar aanwezigheid (presence) ertoe doet. Over deelnemers spreekt ze met compassie & mildheid. Haar houding opent. Het gaat niet anders. Ik hoop nog lang met haar te werken!

Edith

Ik heb bij Vivian de Sacred Feminine Dance Days gevolgd. Het was een verademing om samen te zijn met andere vrouwen waarbij ik me veilig voelde. 

Vivian kijkt en luistert echt naar je, ziet wie je werkelijk bent. Dat was een overweldigend fijn gevoel, het gaf me zelfvertrouwen, ook om te dansen zonder schaamte. Ik kreeg door het dansen en de oefeningen weer verbinding met mijn lichaam, met mijn vrouwelijk zijn. Ik raad iedere vrouw aan om deze workshop te volgen, het is als thuiskomen bij jezelf, je komt elke keer weer dichter en dichter bij jezelf. 

Saskia

Vivian weet altijd een welkome en warme setting te creëeren, waarin de dingen mogen gebeuren. Met aandacht en fijne bewegingen heeft ze mij door mijn lichaam geleidt en ten diepste laten voelen. Dank je wel, Vivian, voor je scherpe blik en oordeelloosheid. 

Marja

Heb je vragen?

Bel me op 06-51095222, mail me op mail@vivianvandehoef.nl of stuur een bericht met het formulier.

12 + 15 =