Divine Feminine Flow: duik in jezelf!


Divine Feminine Flow gaat over het toelaten van de energie in jou die vanzelf stroomt. Gaia, het natuurlijke. Het toelaten van dat wat er gewoon is, of je er aandacht voor hebt of niet. De kracht die creëert en manifesteert van wat jij tot toe ziet, gelooft, bent geworden als mens. Wilskracht en mentale kracht verbinden met deze natuurlijke stroom geeft magische kracht: je intuitie versterkt, je krijgt mentale helderheid, emotionele stabiliteit en fysieke gezondheid.

Programma: 7 Godinnen in 6 dagen
Volg de totale training of kies losse dagen. Hieronder vind je de inhoud per dag.

Meer stromen, meer stralen, meer energie!

Leer werken met de 7 godinnen in jou en versterk je levensenergie! Deze verschillende krachten kunnen je helpen je innerlijke leiding te versterken. Vaak hebben we een voorkeur voor een bepaalde kracht en afkeur van andere krachten. Dit kost ons energie. Toelaten, accepteren en waarderen van hoe de godinnen zich in jou manifesteren, helpt om meer te ontspannen en lichter te worden.

In deze 6 dagen leer je jouw lichaam dieper te bewonen. Denken en voelen komen beter in balans waardoor de dingen meer moeiteloos kunnen gaan. Thema’s die spelen worden niet ‘opgelost’ maar beleefd en doorvoeld, waardoor je levenskracht vrijkomt. Dit doen we via verschillende methodes: reflectie-oefeningen, yoga, dans, meditaties/visualisatie, ademwerk, schrijven en tekenen. Zo leer je, om je eigen ‘heler’ (liefdevolle aanwezigheid) te zijn.

Kortom:
Ontdek oordelen over jezelf en ontstijg deze
Vergroot de liefde voor jezelf (oordeel-loos kijken)
Leer denken in en/en, in heelheid en balans
Vergroot je innerlijke leiding
Wordt meer ontspannen, lichter en stralender
Verhoog je levensenergie!


Dag 1, 18 mei 2024: Artemis
Artemis is de vrouwelijke krijger. Ze is sterk en onafhankelijk (van wat moet of hoort), met een eigen wil, en kan soms ook agressief zijn. In vrije vorm is zij authenticiteit, de mogelijkheid te weten wat je wilt en jezelf daarin te volgen. En ook om te vertrouwen op de eigen kracht van anderen.

Deze eerste dag kijken we naar de polariteiten: sterk/zwak, onafhankelijk/afhankelijk. En ook naar jouw grenzen of het verleggen daarvan. Ben je in staat om helder ‘ja’ en ‘nee’ te zeggen?

Dag 2, 15 juni: Athena.
Athena gaat over mentale kracht, strategisch denken, redelijkheid en discipline. Is deze kracht on-ontwikkeld, dan kan ze koud en afstandelijk worden. Ontwikkelde energie geeft helderheid en gerichtheid.

Deze tweede dag kijken we naar de polariteiten: denken/voelen, presteren/overgave. En ook naar de druk die vanuit de maatschappij wordt gelegd op carrière maken en hoe jij daar zelf in staat, in het voldoen aan verwachtingen, de hoge lat.

Dag 3, 14 september: Hestia.
Hestia is weten zonder woorden, de stilte kunnen toelaten, totale vervulling in het alleen zijn door de innerlijke verbinding met het grote geheel. Deze energie ontwikkelen geeft wijsheid, spiritualiteit en visie.

Deze derde dag kijken we naar de polariteiten: mentaal weten /innerlijk weten, zichtbaar/onzichtbaar zijn. En ook naar hoe het voor je is om in de stilte te zijn, alleen met jezelf.

Dag 4, 5 oktober: Demeter en Persephone.
Dit zijn beide afhankelijke godinnen waarvoor de relatie met anderen belangrijk is. Demeter, de moeder, is overvloedig en onvoorwaardelijk gevend. Persephone, de dochter, laat het leven gebeuren en is open, onschuldig en puur.

Deze vierde dag kijken we naar de polariteiten: steunen/leunen, verantwoordelijk/onschuld. En ook naar opgroeien en groeien in de liefde voor jezelf, gesteund door anderen.

Dag 5, 19 oktober: Aphrodite.
Aphrodite gaat over sensualiteit, genieten, passie, seksualiteit, schoonheid en expressie.
Zij is de transformerende en creatieve energie van de liefde. Vanuit liefde naar de dingen kijken, transformeert het gewone in het bijzondere. Deze energie is onafhankelijk en ontvankelijk tegelijk.

Deze vijfde dag kijken we naar de polariteiten: voelen/denken, autonomie/overgave. We kijken met de ogen van de liefde en zonder oordeel naar onszelf en ons lichaam.

Dag 6, 2 november: Hera.
Hera gaat over de het eren van je tegenpool, realiseren dat je daar afhankelijk van bent. Over de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke, heelheid en durven staan in je vrouwelijke leiding.

Deze zesde dag kijken we naar de polariteiten: mannelijkheid/vrouwelijkheid, en onderzoeken we de loyaliteit aan de ander en die aan jezelf. Deze laatste dag nemen we ook de tijd om dankbaar te zijn voor alle krachten die door jou heen stromen en vieren we alle godinnen die zijn langsgekomen!

Locatie en tijd:
Zaterdagen van 10 uur tot 16 uur in Driebergen

Data:
–       april 2024: persoonlijk gesprek (als je de totale serie volgt)
–       18 mei, 15 juni, 14 sept, 5 en 19 okt en 2 nov 2024

Investering:
Totale serie € 660 (incl. BTW voor particulieren), met gratis intakegesprek!
Losse dagen € 120 (incl.BTW voor particulieren)