Creëer meer vitaliteit en dieper contact

8 april 2022 in Amsterdam, gefaciliteerd door:

Nynke Sikkema PsychoEnergetics Training faculty lid, geassisteerd door Vivian van de Hoef

Mensen zeggen dat we allemaal naar de zin van het leven zoeken. Dat is niet waar we echt naar op zoek zijn. We zijn eigenlijk op zoek naar dé ervaring om werkelijk te leven. Waarbij al onze fysieke lichaamssensaties zowel resoneren met wie we ten diepste zijn als met de realiteit. Dan voelen we echt de verrukking van het leven.

Joseph Campbell

Tijdens deze workshop maak je kennis met de aanpak van PsychoEnergetics als manier om dieper met jezelf en met anderen in contact te zijn en je levensenergie te laten stromen.

Psycho-energetics is een stijl van dieptepsychologie gebaseerd op een geïntegreerde body-mind aanpak. Presencing, aanwezig zijn in het hier en nu, speelt een grote rol. Processen kunnen zich verdiepen en subtiele en onbewuste aspecten van de psyche komen naar boven. Aspecten die ten grondslag aan je verlangens, conflicten, tegenstrijdigheden en dilemma’s. In jezelf en in relatie met een ander. Het maakt transformatie en groei mogelijk.

In deze workshop onderzoek je je fysieke gewaarwordingen als manier om meer in contact te zijn met de intelligentie van je lichaam. Om onbewuste belemmerende patronen, verlangens en weerstand bewust te maken en je levendiger te voelen, met jezelf en in het contact met anderen.

We gaan aan de slag met ‘embodied’ mindfulness, presencing en dyadesessies en we leren te werken met het doorbreken van belemmerende overtuigingen bij jezelf en met anderen. Je hebt de mogelijkheid te ervaren hoe helend ‘embodied’ mindfulness kan zijn.

Bezoek de website op www.psentraining.com voor meer gedetailleerde informatie over PsychoEnergetica Training.

Voor wie

Deze workshop is voor professionele beoefenaars en therapeuten van en ook voor diegenen die oprecht geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun eigen persoonlijke ontwikkeling.

Locatie

De workshop is in “De meditatietuin” in het Amstelpark in Amsterdam. Via google maps kun je de exacte locatie vinden.

Workshopkosten

149 (lunch inclusief)
Als je je voor 1 maart opgeeft:
129
Voor deelnemers die PSEN volgen of hebben gevolgd:
100,-
Je deelname is definitief als je 100 euro hebt overgemaakt. Bij annulering tot 30 dagen van tevoren krijg je de helft van de workshopkosten terug. Dat is 100% als we opnieuw een lockdown hebben en niet kunnen werken.